Bestuur van Advendo

Ons bestuur is op dit moment redelijk klein. We zijn actief met zijn drieën (met gelukkig fijne helpende handen waar we heel dankbaar voor zijn). 

We kiezen steeds onze prioriteiten en kijken steeds naar de mogelijkheden die er zijn binnen onze tijd en energie. Gelukkig lukt dit goed!

Vind je het leuk ons gezellige bestuur aan te vullen en ook een wijntje (of sapje) mee te drinken aan het eind van de informele vergaderingen? Je bent heel welkom!

Bestuur

Voorzitter

Andrea de Putter

Secretaris

Carla Bot

Penningmeester

Regina Nieuwhof

PR

Vacant

Ondersteuning

E-mailbeheer

Marjan van Loon

Ledenadministratie

Vanessa Enthoven

Vacatures voor het versterken van ons (eerlijk is eerlijk) gezellige team!

PR

Bestuurslid of ondersteunend

Komend jaar hebben we als doelstelling om onze vereniging verder zichtbaar te maken, waardoor we nieuwe leden kunnen aantrekken. We zoeken hiervoor bestuurs- of commissieleden die deze taak op zich willen nemen. Wij zien het voor ons als een gezellig groepje van 2 of 3 personen die af en toe samen komen om uit te denken hoe onze vereniging beter zichtbaar wordt en dit vervolgens uit te voeren.

Denk aan:

  • Facebookposts schrijven en plaatsen
  • Instagram of TikTok kanaal organiseren
  • Sponsors bellen en regelen
  • Flyers maken in Canva en deze uitdelen bij scholen/winkels
  • Andere creatieve ideeën uitvoeren, je hebt alle vrijheid hiervoor.

Er is geen vast aantal uren en je hoeft niet de ambitie te hebben in het bestuur te komen. We zoeken je als je jouw vereniging een warm hart toedraagt en het leuk vindt Advendo verder op de kaart te zetten!

Het doel: vergroten van Advendo’s zichtbaarheid en daarmee nieuwe leden aantrekken.

Tijdsinvestering: ongeveer 4 uur per maand voor de uitvoering, plus tijd voor het uitdenken/eventueel overleg indien de commissie met meer is (maar dan kun je ook de taken delen :-).

Kriebelt het bij je? Laat je interesse weten door een mailtje te sturen,
dan kijken we samen naar wat leuk voor jou en helpend voor ons is!