Bestuur van Advendo

Ons bestuur is op dit moment redelijk klein. We zijn actief met zijn tweeën (met gelukkig fijne helpende handen waar we heel dankbaar voor zijn). 

We kiezen steeds onze prioriteiten en kijken steeds naar de mogelijkheden die er zijn binnen onze tijd en energie. Gelukkig lukt dit goed!

Vind je het leuk ons gezellige bestuur aan te vullen en ook een wijntje (of sapje) mee te drinken aan het eind van de informele vergaderingen? Je bent heel welkom!

Bestuur

Voorzitter

Andrea de Putter

Secretaris

Vacant

Penningmeester

Regina Nieuwhof

PR

Vacant

Ondersteuning

E-mailbeheer

Marjan van Loon

Ledenadministratie

Evelien Tromp-Schipper

Vacatures voor het versterken van ons (eerlijk is eerlijk) gezellige team!

Secretaris

Bestuurslid

Je behandelt de inkomende post van onze vereniging en zet deze indien nodig door. Je denkt mee met de toekomst van Advendo en we zijn daarbij dol op leuke ideeën! Je verstuurt de nieuwbrief en werkt mee aan het automatiseren van communicatiestromen (we hebben daar goede systemen voor waar je ook mee kunt werken als je niet handig met computers bent). Is delegeren jouw talent? Ben je goed in het overzien van processen? En hou je ervan je mening op tafel te gooien? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Het doel: communicatie binnen de vereniging soepel laten verlopen en waar het kan automatiseren, zodat het steeds efficiënter word.

Tijdsinvestering: 1 avond per maand vergaderen, plus gemiddeld 2 uur per week (soms meer, soms minder).

PR

Bestuurslid of ondersteunend

Komend jaar hebben we als doelstelling om onze vereniging verder zichtbaar te maken, waardoor we nieuwe leden kunnen aantrekken. We zoeken hiervoor bestuurs- of commissieleden die deze taak op zich willen nemen. Wij zien het voor ons als een gezellig groepje van 2 of 3 personen die af en toe samen komen om uit te denken hoe onze vereniging beter zichtbaar wordt en dit vervolgens uit te voeren.

Denk aan:

  • Facebookposts schrijven en plaatsen
  • Instagram of TikTok kanaal organiseren
  • Sponsors bellen en regelen
  • Flyers maken in Canva en deze uitdelen bij scholen/winkels
  • Andere creatieve ideeën uitvoeren, je hebt alle vrijheid hiervoor.

Er is geen vast aantal uren en je hoeft niet de ambitie te hebben in het bestuur te komen. We zoeken je als je jouw vereniging een warm hart toedraagt en het leuk vindt Advendo verder op de kaart te zetten!

Het doel: vergroten van Advendo’s zichtbaarheid en daarmee nieuwe leden aantrekken.

Tijdsinvestering: ongeveer 4 uur per maand voor de uitvoering, plus tijd voor het uitdenken/eventueel overleg indien de commissie met meer is (maar dan kun je ook de taken delen :-).

Ledenadministratie

Bestuurslid of ondersteunend

Ook een leuke taak, waarbij je niet per se in het bestuur hoeft te komen (wat overigens een gemiste kans is, want de vergaderingen zijn altijd erg informeel en gezellig).

We zoeken iemand die de ledenadministratie wil doen. Dit is een leuke taak die je vanuit huis doet (achter de laptop). Je checkt hierbij ongeveer 1 keer per week de e-mail voor nieuwe inschrijvingen/opzeggingen en verwerkt dit in het systeem.

Het systeem waarmee we sinds dit seizoen werken, is erg gemakkelijk, ook als je niet veel met computers werkt. We leggen het je met liefde uit.

Het doel: een goed georganiseerde ‘backoffice’, waardoor facturatie soepeltjes verloopt

Tijdsinvestering: het kost ongeveer 30 minuten per week of 60 minuten per 2 weken. 

Kriebelt het bij je? Laat je interesse weten door een mailtje te sturen,
dan kijken we samen naar wat leuk voor jou en helpend voor ons is!