advendo

Dit zijn wij...

What’s in a name! Aangenaam Door Vereniging En Nuttig Door Oefening afgekort Advendo, dat is na ruim 70 jaar nog steeds de basis van onze vereniging! 

Onze missie is niet alleen zoveel mogelijk mensen, jong en oud, met plezier te laten sporten, maar ook zeker de sociaal maatschappelijke functie in onze omgeving te vervullen. Belangrijk is dat Advendo laagdrempelig en betaalbaar is voor iedereen! 

Ja iedereen; we streven er constant naar binnen ons sportaanbod voor alle leeftijden een passende activiteit aan te bieden. Daarnaast is Advendo met de turnsters op verschillende divisieniveaus ook zeker een ambitieuze vereniging als het op prestaties aankomt!

Onze visie

Advendo is hard bezig met vernieuwen en professionaliseren. De komende jaren wil de vereniging toe werken naar een nog uitgebreider aanbod, waarbij vooral de focus ligt op de doelgroep volwassenen en recreatiegym.

We zijn van oudsher een turnvereniging, maar vinden het belangrijk naast een goede selectieturnafdeling meerdere lessen te geven die meer recreatief zijn en die het met plezier in beweging zijn ondersteunen. We hopen zo de gezondheid (en het plezier in sporten) in Hollands Kroon te vergroten.

Advendo wil graag een steentje bijdragen aan het aantrekkelijk houden van onze prachtige polder door het faciliteren van een breed sportaanbod en sociale activiteiten. Hiervoor is het belangrijk verder te kijken dan de eigen vereniging, door het aangaan van samenwerkingsverbanden kunnen we dit realiseren.

Tegelijkertijd zorgen we er op deze manier voor dat er naar de toekomst toe alvast wordt ingespeeld op het steeds kleiner wordende aantal vrijwilligers en de mogelijkheden op goede leiding. Gelukkig hebben we een geweldige groep leiding die we zeer waarderen en naar de toekomst toe koesteren.

We hebben een optimistische visie en denken in mogelijkheden. Automatiseren en verslimmen van onze verenigingsprocessen maakt dat er veel tijd en aandacht kan zijn voor de kwaliteit van het sportaanbod.